VOC 18 november 2017

Veteranen Ontmoetings Centrum De Liemers

Het bestuur van Stichting Veteranen de Liemers, nodigt alle veteranen, oud militairen en hun partners uit om bij onze bijeenkomst op zaterdagmiddag 18 november 2017 in het gebouw van Caleidoz aan de Hooge Bongert 3 in Zevenaar aanwezig te zijn.
De bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Dit is tevens de laatste bijeenkomst van dit jaar.

Het overzicht van de data van de bijeenkomsten is ook te vinden op onze website: https://www.stichtingveteranendeliemers.nl/veteranen-ontmoetings-centrum/

Zaterdag hopen we er weer een gezellige middag van te maken en hopen u allen weer te zien!
Uiteraard staat de koffie / thee weer klaar op deze dag.

Tevens roepen wij ook jongere en oudere veteranen op die nog nooit geweest zijn, om ook eens bij onze bijeenkomst te komen.
Om kort te zijn: een ieder die het land gediend heeft is met partner van harte welkom.

U kunt uzelf nog steeds aanmelden als donateur van onze Stichting Veteranen de Liemers. Het formulier hiervoor is verkrijgbaar bij de penningmeester. Online aanmelden kan ook.

Wilt u onze stichting zo af en toe financieel steunen, denk dan eens aan de helm die altijd op de bar staat.
U donatie hierin is van harte welkom!

Graag tot ziens aanstaande zaterdagmiddag 18 november om 13.00 uur.

Namens het bestuur,
Stichting Veteranen de Liemers

Rick Stander
Penningmeester