Zevenaar zondag 10 nov 2019,

Gisteren 9 november bereikte ons bestuur het nieuws dat een van onze veteranen is overleden.

Nico Kruiniger is ons op 92-jarige leeftijd ontvallen.

Nico was de grondlegger van onze stichting, hij heeft samen met onder andere Ger Boers het “Veteranencaf√©” opgericht. In 2014 heeft hij de voorzittershamer overgedragen aan onze huidige voorzitter William Thuis.

Tot voor kort was Nico een geliefd bezoeker van onze bijeenkomsten, in oktober was hij nog aanwezig. Nico was enige tijd geleden gevallen, maar was gelukkig weer thuis. Het leek allemaal beter te gaan met hem.

De reden dat wij als bestuur een dag later u dit droevige nieuws mededelen is dat wij uit respect voor Nico en zijn nabestaanden niet de eersten wilden zijn die via social media zijn overlijden bekend maakten. Deze eer is toebedeeld aan de PVDA waarvan Nico ruim 50 jaar lid was.

Het bestuur van Stichting Veteranen de Liemers wenst familie, vrienden en maten van Nico veel sterkte toe. We zullen hem enorm missen!

Nico Kruiniger

Nico bij zijn afscheid als voorzitter van ons toenmalige “Veteranencaf√©” in 2014