Ons Gastenboek

Ons gastenboek is er om onze bezoekers de gelegenheid te geven hun mening over onze website te geven.
Uiteraard is dit niet bedoeld om reclame te maken voor welke website of commerciële activiteit dan ook!

Bij misbruik zal het IP-nummer van de betreffende “spammer” op een zwarte lijst komen te staan.
Dit kan resulteren in een toegangsverbod voor vele websites.

Verder, veel plezier met ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.168 op.
Uw bericht is pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
franc gieling uit zevenaar schreef op 25 oktober 2017 om 17:41:
samen met een aantal leden van de bond van wapenbroeders regio Arnhem hebben wij elke keer weer als we te gast zijn in Zevenaar in de veteranen inloop een gezellige middag samen. Steeds weer verheugen wij er ons op dat we elkaar kunnen begroeten ongeacht het onderdeel waarbij we hebben gediend. Goed verzorgt met rekening gehouden met al het aanwezige pluimage. Ga zo door. Franc Gieling secr. bond van wapenbroeders regio Arnhem.
Admin-antwoord door: Webmaster
Graag gedaan Franc, Jij weet als geen ander hoe het bij Stichting Veteranen de Liemers in z'n werk gaat.

Proficiat met je benoeming tot secretaris bij de Wapenbroeders regio Arnhem.