Ons Gastenboek

Ons gastenboek is er om onze bezoekers de gelegenheid te geven hun mening over onze website te geven.
Uiteraard is dit niet bedoeld om reclame te maken voor welke website of commerciële activiteit dan ook!

Bij misbruik zal het IP-nummer van de betreffende “spammer” op een zwarte lijst komen te staan.
Dit kan resulteren in een toegangsverbod voor vele websites.

Verder, veel plezier met ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 37.215.162.187 op.
Uw bericht is pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Nico Kruiniger uit Zevenaar schreef op 3 oktober 2018 om 20:53:
Verslag uitje Soldaat van Oranje door Nico Kruiniger

Zaterdag 29 september 2018 gingen wij (Veteranen met aanhang)
om half twaalf op weg naar Katwijk, waar wij de matinee voorstelling van de musical de Soldaat van Oranje zouden meemaken. Rond 11 uur werd ik opgehaald door onze voorzitter en zijn lieftallige Nancy op weg naar de Hooge Bongert waar wij de rest van de groep zouden ontmoeten. .
Rik Stander bestuurde de bus. We ontvingen allemaal een lunchpakket en een pakje drinken voor onderweg. Bij mij kwam Bert Brandts als medepassagier, en om half twaalf vertrokken wij richting Katwijk.
Na een tussenstop ( plasje, sigaretje) vervolgde wij onze reis en kwamen wij tegen 14.00 uur op de plaats van bestemming aan. Het was een drukte van belang. Wij werden prima ontvangen, en ik werd in een rolstoel gezet en kwam zo in de zaal. We hadden prachtige plaatsen bij elkaar op
rij 2 en 3. Om half drie begon het spektakel. Ik had al veel verhalen gehoord over hoe geweldig deze musical is. Daar was geen woord van gelogen. Het verhaal over de inval op 10 mei 1940, klopte precies.
Ik kan dat weten, want was er zelf bij vanaf de eerste dag van de oorlog.
Je kwam ogen te kort, en na afloop was je een beetje gehoor gestoord.
Er was een pauze, en daarna hebben we met mond los nog een poos
kunnen genieten van alles. Een welverdiend applaus kregen de acteurs.

Na nog iets te hebben gedronken, en nagepraat, vertrokken wij weer
richting Zevenaar, waar wij rond 20.00 uur weer thuis kwamen.
Een woord van dank richting bestuur is zeker op zijn plaats.
Het was een dag met een gouden randje en om niet gauw te vergeten.
franc gieling uit zevenaar schreef op 25 oktober 2017 om 17:41:
samen met een aantal leden van de bond van wapenbroeders regio Arnhem hebben wij elke keer weer als we te gast zijn in Zevenaar in de veteranen inloop een gezellige middag samen. Steeds weer verheugen wij er ons op dat we elkaar kunnen begroeten ongeacht het onderdeel waarbij we hebben gediend. Goed verzorgt met rekening gehouden met al het aanwezige pluimage. Ga zo door. Franc Gieling secr. bond van wapenbroeders regio Arnhem.
Admin-antwoord door: Webmaster
Graag gedaan Franc, Jij weet als geen ander hoe het bij Stichting Veteranen de Liemers in z'n werk gaat.

Proficiat met je benoeming tot secretaris bij de Wapenbroeders regio Arnhem.
Nan Hoeste uit Zevenaar schreef op 4 april 2017 om 14:04:
Reactie naar aanleiding van het Benefietconcert op 1 april 2017:

"Hulde mannen. Wat een topavond. Had het voor geen goud willen missen. Erg onder de indruk w.b. de organisatie. En ontzettend bedankt voor de uitnodiging."
Joop Reimerink uit Duiven schreef op 22 juni 2016 om 21:34:
Geacht Bestuur,

Ik dank U hartelijk voor de uitnodiging van afgelopen zaterdag.

Ik heb de ontvangst als bijzonder hartelijk ervaren, dit zeg ik ook namens mijn echtgenote Wil.

Dit was tevens een ideale gelegenheid die ik kreeg om de Stichting “Nu of Nooit” te presenteren.
Voor het welslagen van dit project is publiciteit van groot belang.

Ik ben bijzonder blij met de gelegenheid die U mij gaf de aanwezigen over de vaartocht van
7 augustus a.s te informeren.

Al met al heb ik de bijeenkomst zeer positief ervaren.

Hartelijk dank daarvoor en een warme groet van deze oud-commando.
Lichting 1957-6

Stichting NU of NOOIT
Joop Reimerink, voorzitter
Admin-antwoord door: Webmaster
Het genoegen was ook geheel aan onze kant, graag gedaan!

Rick Stander
Ruud Mulder uit Julianadorp/Doesburg schreef op 21 juni 2016 om 18:01:
Hartelijk dank voor de gezellige middag op 18 juni, een hartverwarmend ontvangst en leuke gesprekken gehad. Tot een volgende keer.

Ruud
Admin-antwoord door: Webmaster
Uiteraard allemaal weer graag gedaan, fijn dat je het naar je zin hebt gehad.
Graag tot een volgende keer!

Rick Stander