Benefietconcert 7 april 2018

Benefietconcert in een gigantische en verwarmde tent op het Raadhuisplein in Zevenaar!KLU concert Missions, Zevenaar 7 april 2018, benefietconcert-zevenaar.nl, STVDL, Stichting Veteranen de Liemers

Georganiseerd door Stichting Veteranen de Liemers en uitgevoerd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

 

Missions, een thema voor iedereen!

In het nieuwe muzikale programma “Missions” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht je mee op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet.
Zevenaar heeft de primeur van deze show op zaterdag 7 april 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur)!

 

De 41 blazers en de 7-koppige ritmesectie zullen je begeleiden in een muzikale reis naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden Oosten. Het orkest zal dat gaan doen met uitgekiende en moderne arrangementen, met solisten uit het orkest en zangsolisten.
Dit alles maakt het nieuwe programma “MISSIONS” tot een onvergetelijke muzikale reis en laat je kijken als toeschouwer in onze wereld. De wereld van de luchtmacht waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven.
Gewoon top ! Hier hoef je niets aan toe te voegen. Pak jouw kans en koop een kaartje bij voor maar 15 euro. Alle netto opbrengsten gaan naar het goede doel “Hulphond Nederland voor veteranen met PTSS”

 

Het goede doel: Veteranen met PTSS

Een bijzondere avond die in het teken staat van het goede doel, veteranen met een post traumatisch stress stoornis. Veteranen die werkelijk in nood verkeren en met een hulphond een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Juist voor het belang van deze veteraan met zijn hulphond zullen er ook vertegenwoordigers van Hulphond Nederland aanwezig zijn.

benfietconcert-zevenaar.nl; 7 april 2017, zevenaar, liemers, STVDL, Stichting Veteranen de Liemers, Giesbers Communicatie

Klik op de foto voor de reserveringspagina

Normaal zouden we hier een impressie plaatsen van de nieuwe show, echter deze is nog niet volledig gespeeld. Er is dus ook nog geen beeldmateriaal van.

 

Winter 2018:

 Nu we dit evenement voor de derde keer mogen organiseren loopt het allemaal wat meer soepel dan voorgaande jaren.

  • Alle benodigde vergunningen zijn binnen;
  • Projectbureau van de Koninklijke Luchtmacht is druk doende met onze poster en ander promotiemateriaal;
  • Onderhandelingen met samenwerkende partijen lopen op het einde nu dus een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten;
  • Kaartverkoop gaat gestaag, denk er dus aan om op tijd te zijn met uw kaartjes kopen.Vorig jaar en het eerste jaar hebben we mensen moeten teleurstellen.
  • Dat gaat u toch niet gebeuren? www.benefietconcert-zevenaar.nl ;
  • Binnenkort vermelden we alle sponsors op de nieuwspagina’s met link en/of logo;
  • Promotie gaat nu echt van start. Onze voorzitter William Thuis heeft als een pitch gehouden bij Favoriet FM. Het interview luisteren? klik even hieronder.

Update 1 maart 2018:

Dankzij enorme hulp van Giesbers Communicatie uit Velp is er momenteel een flinke Facebookcampagne gaande over ons evenement. Er is een Facebook-event pagina aangemaakt waarop steeds nieuwe ontwikkelingen te zien zijn. KLIK HIER

Ook het dagprogramma komt daar aan bod.

13:00 Aanvang opening, vlaghijsen
13:00 – 17:00 Flight simulator, klimtoren, militaire voertuigen Flight simulator blijft open tot 19:00 uur
19.30 Concerttent open voor publiek
20.00 Start benefietconcert
22:30 Einde concert en tijd om na te borrelen
00:30 Einde evenement

Wat dacht je er van om vanaf 13.00 uur een te vliegen met een heuse F16 flight simulator? Of een rondje vliegen met de nieuwe F35?
Ben je meer een doener, laat je dan uitdagen door de klimwand die er door het Korps Commandotroepen wordt neergezet. Hou je van speciale militaire voertuigen, nou een speciale komt er zeker door een pantservoertuig van flink formaat!

Alle sponsoren die zich tot nu toe aangemeld hebben worden nu verwerkt op de poster, wilt u ook nog graag meedoen als sponsor van dit evenement? Neem dan snel contact op via benefietconcert2018(at)stvdl.nl

Update eind maart:

De laatste loodjes voordat we het opnieuw mogen gaan beleven, op de valreep nog een sponsor erbij. Alle puzzelstukjes vallen weer op zijn plek alleen het weer hebben we helaas geen invloed op, tot nu toe ziet het er best aardig uit in ieder geval.
Trouwens.. al een van de enorme spandoeken zien staan langs de invalswegen van Zevenaar?

benefietconcert-zevenaar.nl, benefietconcert hulphond, STVDL, Zevenaar

 

UPDATES SPONSORS

Vanaf nu gaan we steeds een paar sponsors aan deze pagina toevoegen. Ook op de nieuwspagina’s staan zij met logo en eventuele link naar de website of pagina.
Het nieuwsbericht zal verschijnen op onze website en op Facebook en twitter. Bedanken jullie onze sponsors ook even?