Even voorstellen…

Stichting Veteranen De Liemers, afgekort STVDL, is ontstaan vanuit een club van veteranen die het onderlinge contact tussen veteranen in een groot gebied wilden leggen, behouden en versterken.
Het was de wens van het bestuur om een formeel karakter te krijgen, zodoende is in januari 2014 de Stichting opgericht en is er gestart met het professionaliseren van de oude club.
Na de wisseling van een deel van het bestuur is het nieuwe bestuur verder gegaan op deze koers. In 2016 zijn enkele bestuursfuncties opnieuw ingevuld door al zittende leden.

ANBI Status

Er is voor gekozen om ANBI-instelling te worden. Dit heeft als voordeel dat sponsors 100% fiscale aftrek genieten over het volledige sponsorbedrag. Ons financieel steunen wordt daardoor niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens voordelig.
Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier vinden

Onze meest frequente activiteit is het éénmaal per maand organiseren van een Veteranen Ontmoetings Centrum (voormalig Veteranen Cafe) Dit is altijd op de derde zaterdag van de maand. Waar, wanneer en hoe laat? Lees hier meer. Meer nieuws kunt u vinden op onze Nieuwspagina

Benefietconcert 2019!

Ook dit jaar organiseert onze stichting weer een benefietconcert uitgevoerd door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Op zaterdag 30 november gaat het weer plaatsvinden, ditmaal in de evenementenruimte van de splinternieuwe HAL-12 van het gemeentehuis in Zevenaar.

Stichting Veteranen de Liemers heeft de eer om als eerste een dergelijk evenement te organiseren in HAL-12. Op DEZE PAGINA leest u er veel meer over. Via die pagina kunt u ook direct kaartjes á 15 euro bestellen.  Donateurs van onze stichting krijgen natuurlijk weer een kaartje van ons.

Banner Veteranen Ontmoetings Centrum

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze mededelingen / nieuwsbrieven?

Meld u dan vrijblijvend aan via deze pagina