Even voorstellen…

Stichting Veteranen De Liemers, afgekort STVDL, is ontstaan vanuit een club van veteranen die het onderlinge contact tussen veteranen in een groot gebied wilden leggen, behouden en versterken.
Het was de wens van het bestuur om een formeel karakter te krijgen, zodoende is in januari 2014 de Stichting opgericht en is er gestart met het professionaliseren van de oude club.
Na de wisseling van een deel van het bestuur is het nieuwe bestuur verder gegaan op deze koers. In 2016 zijn enkele bestuursfuncties opnieuw ingevuld door al zittende leden.

Kijk op de bestuurspagina we willen ons graag “even voorstellen” 

ANBI Status

Er is voor gekozen om ANBI-instelling te worden. Dit heeft als voordeel dat sponsors 100% fiscale aftrek genieten over het volledige sponsorbedrag. Ons financieel steunen wordt daardoor niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens voordelig.
Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier vinden

Onze meest frequente activiteit is het éénmaal per maand organiseren van een Veteranen Ontmoetings Centrum (voormalig Veteranen Cafe) Dit is altijd op de derde zaterdag van de maand. Waar, wanneer en hoe laat? Lees hier meer. Meer nieuws kunt u vinden op onze Nieuwspagina

 

 

 

Banner Veteranen Ontmoetings Centrum

 

De Liemers herdenkt en viert feest op 25 april 2020 is geannuleerd!

Voor meer informatie : https://75jaarinvrijheid.nl

 

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze mededelingen / nieuwsbrieven?

Meld u dan vrijblijvend aan via deze pagina

 

Share
ANBI_LOGO_STVDL1