Ons Gastenboek

Ons gastenboek is er om onze bezoekers de gelegenheid te geven hun mening over onze website te geven.
Uiteraard is dit niet bedoeld om reclame te maken voor welke website of commerciële activiteit dan ook!

Bij misbruik zal het IP-nummer van de betreffende “spammer” op een zwarte lijst komen te staan.
Dit kan resulteren in een toegangsverbod voor vele websites.

Verder, veel plezier met ons gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 146.185.223.194 op.
Uw bericht is pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
franc gieling uit zevenaar schreef op 25 oktober 2017 om 17:41:
samen met een aantal leden van de bond van wapenbroeders regio Arnhem hebben wij elke keer weer als we te gast zijn in Zevenaar in de veteranen inloop een gezellige middag samen. Steeds weer verheugen wij er ons op dat we elkaar kunnen begroeten ongeacht het onderdeel waarbij we hebben gediend. Goed verzorgt met rekening gehouden met al het aanwezige pluimage. Ga zo door. Franc Gieling secr. bond van wapenbroeders regio Arnhem.
Admin-antwoord door: Webmaster
Graag gedaan Franc, Jij weet als geen ander hoe het bij Stichting Veteranen de Liemers in z'n werk gaat.

Proficiat met je benoeming tot secretaris bij de Wapenbroeders regio Arnhem.
Nan Hoeste uit Zevenaar schreef op 4 april 2017 om 14:04:
Reactie naar aanleiding van het Benefietconcert op 1 april 2017:

"Hulde mannen. Wat een topavond. Had het voor geen goud willen missen. Erg onder de indruk w.b. de organisatie. En ontzettend bedankt voor de uitnodiging."
Joop Reimerink uit Duiven schreef op 22 juni 2016 om 21:34:
Geacht Bestuur,

Ik dank U hartelijk voor de uitnodiging van afgelopen zaterdag.

Ik heb de ontvangst als bijzonder hartelijk ervaren, dit zeg ik ook namens mijn echtgenote Wil.

Dit was tevens een ideale gelegenheid die ik kreeg om de Stichting “Nu of Nooit” te presenteren.
Voor het welslagen van dit project is publiciteit van groot belang.

Ik ben bijzonder blij met de gelegenheid die U mij gaf de aanwezigen over de vaartocht van
7 augustus a.s te informeren.

Al met al heb ik de bijeenkomst zeer positief ervaren.

Hartelijk dank daarvoor en een warme groet van deze oud-commando.
Lichting 1957-6

Stichting NU of NOOIT
Joop Reimerink, voorzitter
Admin-antwoord door: Webmaster
Het genoegen was ook geheel aan onze kant, graag gedaan!

Rick Stander
Ruud Mulder uit Julianadorp/Doesburg schreef op 21 juni 2016 om 18:01:
Hartelijk dank voor de gezellige middag op 18 juni, een hartverwarmend ontvangst en leuke gesprekken gehad. Tot een volgende keer.

Ruud
Admin-antwoord door: Webmaster
Uiteraard allemaal weer graag gedaan, fijn dat je het naar je zin hebt gehad.
Graag tot een volgende keer!

Rick Stander
Rien van Houten Secretaris SVDL uit Duiven schreef op 13 mei 2016 om 18:02:
mevr. de Rijp, we hebben het contactformulier ontvangen en we hebben geprobeerd u via het door u opgegeven e-mailadres te bereiken maar dat lukt niet. Wilt u het e-mail adres nogmaals doorgeven of mij bellen 0616173876