Wilt u donateur worden?

Dankzij donateurs en sponsors kan Stichting Veteranen de Liemers activiteiten organiseren zoals het Veteranen Ontmoetings Centrum.
Maar ook uitjes, bezoeken aan musea, organiseren van evenementen en het steunen van andere goede doelen. Wij steunen onder andere Stichting Hulphond en Alzheimer Nederland.

We waarderen het dan ook enorm wanneer u zich aanmeldt als donateur via onderstaand formulier. Persoonlijk mag uiteraard ook wanneer u onze gast bent tijdens een van onze bijeenkomsten.

* Verplicht invullen
Iedere particuliere donateur is uiteraard welkom, zo ook ieder bedrag. Echter om de kosten van de administratieve verwerking en bankkosten in verhouding tot het gedoneerde bedrag te laten staan, is het minimumbedrag 10 euro per kalenderjaar.
Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat de penningmeester van Stichting Veteranen de Liemers mij zal benaderen voor betaling van de door mij ingevulde donateursbijdrage per kalenderjaar.

Om het u en ons zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een machtigingsformulier gemaakt en met de bank een overeenkomst gesloten voor automatische afschrijving van het bedrag waarmee u ons wilt steunen. Klik HIER voor het formulier, deze zal in een nieuw tabblad van uw internetbrowser openen.

U kunt het formulier dan opslaan en/of printen. Verdere aanwijzingen staan op de machtiging vermeld.